El 10 de setembre, dissabte, a les 12 h del migdia, ha tingut lloc al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes l’Eucaristia d’inici del ministeri pastoral de Mn. Josep Maria Aresté com a Rector de les parròquies de les Avellanes, Santa Linya, Vilanova de la Sal i Tartareu i el Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, així com de comiat de Mn. Alfons Velásquez, com a Rector, i de Mn. Antoni Baldomà, com a diaca de les esmentades parròquies i del Monestir.

Ha presidit Mn. Josep Maria Aresté i han concelebrat Mn. Alfons Velásquez i Mn. Jerrick Banzuela. Els ha acompanyat com a diaca Mn. Antoni Baldomà. A més de la comunitat marista, hi ha hagut una bona representació de les parròquies de les rodalies del Monestir.

A l’inici de l’Eucaristia, Mn. Alfons ha presentat el nou Rector. El G. Miquel Romeu, nou Superior de la Comunitat Marista de les Avellanes, ha adreçat unes paraules de benvinguda a Mn. Josep Maria, i el G. Ramon Llansana ha dit unes paraules d’agraïment a Mn. Alfons i Mn. Antoni per la bona tasca pastoral realitzada. L’homilia, molt adient a l’ocasió, ha estat a càrrec de Mn. Josep Maria.

Els cants, acompanyats amb l’orgue pel G. Simeó Camprubí, han contribuït a solemnitzar la celebració. Al final hi ha hagut unes paraules d’agraïment de Mn. Alfons als representants de les parròquies i a la Comunitat Marista per la bona acollida que ha tingut la labor pastoral que han dut a terme tant ell com Mn. Antoni.

El cant de la Salve Regina ha estat la cloenda de la celebració eucarística.

Text: R. Llansana

Fotos: S. Camprubi