El passat diumenge dia 26 a les 12 del migdia i a l’església del Sagrat cor de Balaguer, va tenir lloc l’acte d’agraïment i comiat com a rector de Balaguer Mn. Joan Pujol Balcells i alhora també la presa de possessió com a nou rector de la nostra Parròquia de Mn. Jordi Profitós Freixanet, fill de Balaguer.

Aquesta cerimònia es va realitzar mitjançant la solemne celebració de l’Eucaristia; que va estar presidida per Mn. Antoni Elvira Gorgorió, vicari episcopal de pastoral, en representació del nostre bisbe l’Il·lm. Mons. Joan-Enric Vives i Sicilia. També varen participar, en la concelebració , altres preveres de l’Arxiprestat de la Noguera.

L’acte va transcórrer dins una gran solemnitat, així com amb una bona participació dels feligresos assistents.

En l’homilia que va pronunciar Mn. Elvira, va ressaltar les qualitats personals de Mn. Joan Pujol i Mn. Jordi Profitós; així com les seves tasques, realitzades en els seus respectius llocs, com també les seves vocacions, sentit d’entrega i servei envers l’església i la comunitat cristiana.

Finalment Mn. Joan Pujol, que ha estat recentment nomenat Capellà custodi de la Basílica del Sant Crist de Balaguer, va agraïr l’ajuda i l’estimació rebuda, per la comunitat cristiana, durant la seva tasca com a rector de Balaguer. Igualment Mn. Jordi Profitós, ja com a nou rector, va ressaltar les tasques fetes pels seus predecessors: Mn. Joan Mas, Mn. Ramon Solé i Mn. Joan Pujol, els quals varen deixar una marca molt alta. Finalment va demanar a tota la comunitat cristiana de Balaguer que l’ajudessin a desenvolupar les tasques que comporta aquest nou lloc de tanta responsabilitat.

La cerimònia va concloure amb el cant de “El Senyor és la meva força” per tots els assistents.

Balaguer, 27 de setembre de 2021