AGENDA MAIG 2021

3. Conferència via telemàtica del Dr. F. Torralba sobre l ‘Any de la Família. Youtube del Bisbat Urgell, a partir de les 8 del vespre.

6. Celebració del perdó i assaig amb els nois/es de confirmació a Santa Maria a les 5 de la tarda.

8. Confirmacions a Santa Maria a les 6 de la tarda.

9. Aplec a Les Franqueses. Pasqua del malalt.

16. Ascensió. Jornada Mundial de les Comunicacions Socials.

23. Pentecosta.

30. Santíssima Trinitat.

Confirmacions a Santa Maria. Tindran lloc el dissabte, 8 de maig a les 6 de la tarda a Santa Maria. Prèviament, el dijous, dia 6 celebrarem amb els nois/es de confirmació el sagrament de la reconciliació i l’assaig de la celebració.

Pasqua del Malalt. Se celebrael dia 9 de maig. Enguany no podrem tenir la trobada amb els malalts, com tampoc podrem realitzar el pelegrinatge diocesà a Lourdes. Les circumstàncies encara no ho garanteixen. De totes maneres sí que podem recordar i pregar pels nostres malalts i per tots aquells que estan al seu servei.

Aplec a Les Franqueses. Amb les degudes mesures de seguretat es farà el diumenge 9 de maig el tradicional aplec a Santa Maria de les Franqueses, amb la celebració de l’Eucaristia a les 13 hores.

El PAPA convoca una Marató de pregària  per invocar el final de la pandèmia.

Aquest mes de maig, mes de Maria, es convoca a l’Església catòlica a participar en una marató de pregària amb el lema “L’Església intensificava la seva pregària a Déu (Ac 12,5)”. La iniciativa implicarà de manera especial a tots els santuaris del món, perquè promoguin entre els fidels, les famílies i les comunitats el rés del Sant Rosari per invocar el final de la pandèmia. Trenta santuaris representatius d’arreu del món guiaran aquesta pregària mariana, que serà retransmesa en directe pels canals oficials de la Santa Seu a les 18.00 hores de cada dia. El Sant Pare obrirà aquesta gran pregària l’1 de maig i la clausurarà el 31 de maig.

MOVIMENT PARROQUIAL MES D’ ABRIL-21

BAPTISMES: Triana Rey Ubero

DEFUNCIONS: Gna. Maria Longaron Aran; Rosario Fernández Muñoz; Salvador Sallán Murillo; Teresa Brescó Planes; Maria Fumanal Angulo; Francisco Almagro Vallejo; Elisa Bullich Riu;