AGENDA MARÇ 2021

Març

1, Primera conferència quaresmal.

7. Dia de Hispanoamèrica

19. Sant Josep.

21. Dia del Seminari. Pregària i col·lecta.

25. Jornada per la vida

COL·LECTA SANTA INFÀNCIA: 580 €

MANS UNIDES: Col·lecta Misses:  906

                               Donatius..             600

                               Total…………….   1.506  

ANY DE SANT JOSEP. Amb la Carta Apostòlica “Patris Corde” (amb cor de pare), publicada el 8 de desembre de l’any passat, amb motiu del 150 aniversari de la Declaració de Sant Josep com a patró de l’Església Universal, va començar aquest any dedicat a Sant Josep. La parròquia prepara un fulletó amb un recull de les paraules del Papa sobre Sant Josep.

CONFERÈNCIES QUARESMALS

Enguany, degut a la situació sanitària, les conferències quaresmals seran telemàtiques i seran retransmeses on line en directe pel canal Youtube del Bisbat d’Urgell. www.bisbaturgell.org.  L’emissió en directe serà a les 20h. del vespre. Les conferències tindrà lloc els dies 1 de març (“Vers una fraternitat global. A propòsit de Fratelli tutti”) i el 3 de maig (“Tenir cura l’un de l’altre. Cinc anys d’Amoris Laetitia).  Seran impartides pel Dr. Fancesc Torralba.