Les circumstàncies que estem vivint ens fan canviar moltes coses en les activitats parroquials, sobretot en la catequesi, en les reunions dels consells i en les celebracions. És per això que ens ha semblat que, en aquesta situació de pandèmia, el millor és que la catequesi la puguin fer els pares o familiars a casa amb els seus fills.

Per facilitar aquesta tasca educativa hem preparat unes “Orientacions per la Catequesi” i unes “Fitxes d’activitats” pels nois/es sobre cada tema.

La catequesi és més que una activitat escolar en la que s’aprenen coses. Us demanem als pares que doneu prioritat al fet d’ensenyar-los a resar, de pregar amb ells i d’aprendre les oracions i fórmules de fe (Credo) que trobareu al llibre de Catequesi.

Us invitem, doncs, a passar per la rectoria (de 12 a 14 i de 8 a 9 del vespre) per recollir els llibres, les Orientacions per la catequesi i les fitxes de treball i el calendari d’aquest curs 2020-2021.

El primer i segon curs de Catequesi (tercer i quart de Bàsica) de preparació per la Primera Comunió ja ha començat.

El tercer i quart curs de Catequesi (cinquè i sisè de Bàsica) de preparació per la Confirmació, comença després de les festes del Sant Crist.

Ben cordialment us saluden

Els mossens i catequistes de la Parròquia

Balaguer, 20 octubre 2020