Dissabte dia 10 d’octubre l’Arquebisbe d’Urgell acompanyat per Mn. Joan Pujol, Mn. Jordi Profitós i per Mn. Alfons Velàsquez, va conferir el sagrament de la Confirmació a tres grup de joves de la ciutat. Degut a les mesures sanitàries, va haver-se de limitar l’aforament i per això es van distribuir els confirmands en 3 celebracions al llarg del dia que van agrupar una cinquantena de joves.


L’Arquebisbe Joan Enric, a partir d’un text de la carta als Gàlates, va destacar que la lluita entre carn i esperit ha de significar prendre la bona decisió, escoltant i fiant-se de la veu de Déu. Compromís de fe, deixant-se conduir per l’Esperit, com la Verge Maria que va donar-se totalment a la voluntat del Pare.


El mateix Esperit Sant que conduïa el Crist, ens ha de portar a sentir la protecció, la pau i el goig, i així ser testimonis valents del Senyor. Especialment enmig de la pandèmia ser portadors d’esperança i de solidaritat.
Els va animar a llegir l’Evangeli i participar en l’Eucaristia, així com a  viure amb grups de fe a la parròquia o a l’escola.